GAMEBOOMERS provides you with all the latest PC adventure computer games information, forum, walkthroughs, reviews and news.

GB Reviews

Latest & Upcoming Adventure Games

GB Annual Game Lists

GB Interviews

BAAGS

GB @ acebook

About Us

Walkthroughs

free games galore

Game Publishers & Developers

World of Adventure

Patches

GB @ witter

GameBoomers Store

Big Fish Games Homepage
Topic Options
#1139690 - 01/26/18 12:17 PM Stasis
Billy the Kid 64 Offline
Settled Boomer

Registered: 08/09/03
Posts: 318
Loc: New Jersey
This game will not play in full screen.Have a new monitor 4k 28 inches would this stop it from full screen. All my other games are all ok in full screen. Is there anything I can do to correct this?
_________________________
BILL

Top
#1139691 - 01/26/18 12:28 PM Re: Stasis [Re: Billy the Kid 64]
Marian Online   content
Global Moderator
Sonic Boomer

Registered: 07/04/00
Posts: 33472
Loc: near Yosemite in California
I don't know if any of this applies to your situation, but I found some suggestions here.

Top
#1139962 - 01/29/18 02:27 PM Re: Stasis [Re: Billy the Kid 64]
Billy the Kid 64 Offline
Settled Boomer

Registered: 08/09/03
Posts: 318
Loc: New Jersey
I Have a new computer 16 gig ram intel I7 processer 1070 NVidia GeForce GTX 1070 graphics card witth 8 GB 7th generation. this should enough to run full screen
_________________________
BILL

Top
#1139965 - 01/29/18 03:16 PM Re: Stasis [Re: Billy the Kid 64]
Jenny100 Offline
GB Reviewer Glitches Moderator
Sonic Boomer

Registered: 10/24/00
Posts: 38809
Loc: southeast USA
The game uses 2D backgrounds.
Either your video card or your monitor will have to handle whether it displays "full screen" because the game doesn't seem to have that capability.

A high end card like the GeForce GTX 1070 should have drivers that allow settings for individual games, and the capability to scale a game with a fixed 1280x720 resolution to a 4k resolution.

It's from last year, but here's a description of what's in Nvidia Control Panel
https://us.download.nvidia.com/Windows/382.33/382.33-nvidia-control-panel-quick-start-guide.pdf

Top
#1140066 - 01/30/18 02:29 PM Re: Stasis [Re: Billy the Kid 64]
Billy the Kid 64 Offline
Settled Boomer

Registered: 08/09/03
Posts: 318
Loc: New Jersey
This is very strange.when I launch the game it is in upper left hand corner and running while the rest of the screen has my steam screen in back of it.It looks like the game is in front of the steam screen.even the mouse ikon go from one to another and changes when going from game to backround
_________________________
BILL

Top
#1140067 - 01/30/18 02:51 PM Re: Stasis [Re: Billy the Kid 64]
Jenny100 Offline
GB Reviewer Glitches Moderator
Sonic Boomer

Registered: 10/24/00
Posts: 38809
Loc: southeast USA
Assuming you have the same interface as described here
https://us.download.nvidia.com/Windows/382.33/382.33-nvidia-control-panel-quick-start-guide.pdf

What settingsdo you have under
" Desktop Size and Position - Windows Vista and later "

page 19 in the pdf


Since you don't mention the brand and model number of your monitor, I can't look up any information about whether it supports scaling or not.

Top

Moderator:  Draclvr, Jenny100 

Who's Online
Key: Admin Global Mod Mod Staff  )
8 registered (Marian, Creeping_Doom, looney4labs, family, Reenie, Gimme, Redz, hagatha), 179 Guests and 14 Spiders online.
Newest Members
nami, terynb, Gamewalker, plvision, MaryRose
9003 Registered Users