GAMEBOOMERS provides you with all the latest PC adventure computer games information, forum, walkthroughs, reviews and news.
GB Reviews Latest & Upcoming Adventure Games GB Annual Game Lists GB Interviews

BAAGS

GB @ acebook

GB @ witter

About Us
Walkthroughs free games galore Independent Games World of Adventure Patches Game Publishers & Developers GameBoomers Store
The Adventure Shop Big Fish Games Homepage
Page 3 of 3 < 1 2 3
Topic Options
#132735 - 10/04/06 08:48 AM Re: Has Anyone played Titan Quest?
nickie Offline
Grand wizard of high mucky muck
Adept Boomer

Registered: 01/08/02
Posts: 13453
Loc: Texas
Hey Maggie! lol I can't remember the name of the place where you meet the bull, but it's on the ridge right after you get the quest to find a woman's two sisters, so right next to the wetlands. You can't proceed without killing the bull, as its death opens up a magical gate. At your level, I'm pretty sure you won't have any difficulty though.
_________________________
"How could drops of water know themselves to be a river? Yet the river flows on."
- Antoine de Saint-Exupéry

Top
#132736 - 10/04/06 12:04 PM Re: Has Anyone played Titan Quest?
maggie57 Offline
Addicted Boomer

Registered: 07/13/04
Posts: 4633
Loc: Arizona, U.S.A.
HI Nickie- smile rolleyes

I am trying to get out of the city of Chang'an, I want to go to the Jade Palace, but door will not open, due to a quest and the door (?) the baddies made is out to the fields, but you can/t get anywhere.
Can you help me here?

Thanks

Maggie duh wave wave wave

Top
#132737 - 10/04/06 12:22 PM Re: Has Anyone played Titan Quest?
nickie Offline
Grand wizard of high mucky muck
Adept Boomer

Registered: 01/08/02
Posts: 13453
Loc: Texas
Hi Maggie wave That locked door won't get you out to the Jade Palace - it's for a quest later in the game. You do get to further areas by that hole in the wall, it is just very tricky to see where those rings of ground open, so you can get out of there! I had to study the tiny map as I did it, looking for a break in the ring to get to the next. It's kind of a serpentine pattern. It's very confusing, I know. If I recall correctly, you had to go right, then all the way back left, and then right again and it opened up to get out of there. Very hard to see.
_________________________
"How could drops of water know themselves to be a river? Yet the river flows on."
- Antoine de Saint-Exupéry

Top
#132740 - 10/05/06 09:36 AM Re: Has Anyone played Titan Quest?
maryjo Offline
Settled Boomer

Registered: 07/25/04
Posts: 249
Loc: New Jersey USA
Hi I am very near the end of this game and looking forward to playing the next level. "Epic "
My question is in the epic level will I get two more Mastery points ?
I like my character but I put those points in Warrior and Defence. I think I should have choosen something else besides defence. Something that would allow me to summon creatures. Do the summoned ceatures stay with you after battle ? How do I give them life potions ? It would be great if I got two more Mastery points :]]] Thanks

Top
#132741 - 10/05/06 01:34 PM Re: Has Anyone played Titan Quest?
nickie Offline
Grand wizard of high mucky muck
Adept Boomer

Registered: 01/08/02
Posts: 13453
Loc: Texas
Maryjo, I leveled up when I killed the final boss, and I couldn't remember if I got points or not. rolleyes Just now played in Epic until I leveled up, and at the next level got 3 more mastery points. thumbsup Remember if you don't like what you have the points in, you can change it for a fee in town - that guy that has a globe over his head.
I know at least the lich stays with you whether you're combatting or not, until he is killed. I would guess that is the same for all the summoned. That is the only being I've summoned though. I don't know of a way to give it potions, but you can of course just summon another, as soon as the spell recharges.
_________________________
"How could drops of water know themselves to be a river? Yet the river flows on."
- Antoine de Saint-Exupéry

Top
#132743 - 10/05/06 04:26 PM Re: Has Anyone played Titan Quest?
maggie57 Offline
Addicted Boomer

Registered: 07/13/04
Posts: 4633
Loc: Arizona, U.S.A.
Nickie and Maryjo- laugh

I started in Epic and this time picked a woman, but then would not let me start Epic, even though I had finished all of the first one. So I am in Epic, but with my first person. Any way to change this at all?

Thanks

Maggie bravo bravo

Top
#132744 - 10/05/06 06:08 PM Re: Has Anyone played Titan Quest?
nickie Offline
Grand wizard of high mucky muck
Adept Boomer

Registered: 01/08/02
Posts: 13453
Loc: Texas
No, you have to play the same character.
_________________________
"How could drops of water know themselves to be a river? Yet the river flows on."
- Antoine de Saint-Exupéry

Top
#132745 - 10/05/06 07:53 PM Re: Has Anyone played Titan Quest?
maryjo Offline
Settled Boomer

Registered: 07/25/04
Posts: 249
Loc: New Jersey USA
Hi, Made it to Olympus :]] and I'm DYING, DYING and DYING
Those Cylopes are way too many. About 6-8 in all
I've managed to run by them a couple times and made it to where the Titan is. :]] I can't kill him. I tried doing it like the guide said. Destroy statues 1st. but when I clicke on them my Hero just stands there :[ Forget the Titan He just looks at me and I die. Any HINTS or a SPOILER would be GREAT Thanks P.S. the last time I got to him the Cylopes did too !!!

Top
#132748 - 10/06/06 02:08 AM Re: Has Anyone played Titan Quest?
nickie Offline
Grand wizard of high mucky muck
Adept Boomer

Registered: 01/08/02
Posts: 13453
Loc: Texas
Maryjo, I didn't use a trainer and I was level 29. What I did was summon the lich and then go up and down the stairs to make the cyclops come singly. They're very slow, so you can often outrun them and they don't all chase you. I did die a couple times though, when I would let them get too close. laugh
I don't know why the guide said that, as the two times I played the game, the statues did not activate (I'm guessing they will in epic). Used the same tactic with the titan, running forward to engage, and then back out of the way, hitting him and running. I had a lot of potions, and I had to make sure I stayed out of reach. I only went so close to just barely see a part of him, and hit him with a spell, don't know if that has anything to do with it being only him. I did it a second time when I was trying to answer your previous question, and I went all the way in, and he activated three or four liches, so it was harder the second time.
Without the lich being summoned, no doubt it would have been a ton harder. frown
_________________________
"How could drops of water know themselves to be a river? Yet the river flows on."
- Antoine de Saint-Exupéry

Top
#132749 - 10/06/06 08:33 AM Re: Has Anyone played Titan Quest?
maryjo Offline
Settled Boomer

Registered: 07/25/04
Posts: 249
Loc: New Jersey USA
Hi,Thanks, but I'm melee all the way. No spells or summons to use :[[ But I'll keep trying and use your tips :]] The one about running away and then back for a hit :] Maybe I should try with a bow ? I better buy a better one. HE He He the 1 I have only does 12-24 damage.I can deal alot of damage with it HE He He. If I use Maggie's trainer how do I tell which version I'm useing. I did update this game useing the update tab in the game. I'm guessing that would make it the lastest version of the game ? Knew I should't have picked Defence as a second Mastery. Thanks Maryjo

Top
#132750 - 10/06/06 12:44 PM Re: Has Anyone played Titan Quest?
nickie Offline
Grand wizard of high mucky muck
Adept Boomer

Registered: 01/08/02
Posts: 13453
Loc: Texas
If you're skilled with a bow, yes, that sounds like a very smart idea. The more you can keep away from the baddie's hands, the better off you are. It takes longer to not just wade in to be sure, but hitting and running remains an effective tactic no matter what game! laugh
If you used the update, I believe you should have the latest version of the game. However, Sig mentioned on this thread that the trainer he was using did not cover the battle where you are having the problem, and he was waiting for an addition to be produced. But then again Maggie used it and so I don't know how it corresponds to which version or anything like that - I haven't used the trainers, so I'm not familiar with them, sorry.
_________________________
"How could drops of water know themselves to be a river? Yet the river flows on."
- Antoine de Saint-Exupéry

Top
#132751 - 10/06/06 02:58 PM Re: Has Anyone played Titan Quest?
maggie57 Offline
Addicted Boomer

Registered: 07/13/04
Posts: 4633
Loc: Arizona, U.S.A.
Maryjo- laugh

The trainer by apache I sent you is for the updated game 1.20. You can use just a little of it to help you in the game or more.

Hope you get all the baddies.

Maggie bravo bravo bravo bravo bravo bravo

Top
#132752 - 10/09/06 04:17 PM Re: Has Anyone played Titan Quest?
maggie57 Offline
Addicted Boomer

Registered: 07/13/04
Posts: 4633
Loc: Arizona, U.S.A.
NIckie laugh

In your Mastery, how can you summon a beast to help you in this game?


Maggie
wave

Top
#132753 - 10/10/06 01:40 AM Re: Has Anyone played Titan Quest?
nickie Offline
Grand wizard of high mucky muck
Adept Boomer

Registered: 01/08/02
Posts: 13453
Loc: Texas
I picked the Spirit mastery, and then selected "Summon Liche King" to put the points in. When I did that, I got an icon at the bottom of the screen, and whenever I wanted him, I just clicked on it. The Earth mastery has a cave dweller that can be summoned, Storm has a wisp, and Nature has a wolf. Fun!!!
_________________________
"How could drops of water know themselves to be a river? Yet the river flows on."
- Antoine de Saint-Exupéry

Top
Page 3 of 3 < 1 2 3


Who's Online
Key: Admin Global Mod Mod Staff  )
11 registered (luv2travel, Koala, Pandora, CanukDenis, Jenny100, Draclvr, BrownEyedTigre, GuybrushThreepwood, Lex, 1 invisible), 79 Guests and 9 Spiders online.
Newest Members
RibaSoma, Gey, Moonbat, kooker1957, ctillis
8497 Registered Users