GAMEBOOMERS provides you with all the latest PC adventure computer games information, forum, walkthroughs, reviews and news.
GB Reviews Latest & Upcoming Adventure Games GB Annual Game Lists GB Interviews

BAAGS

GB @ acebook

GB @ witter

About Us
Walkthroughs free games galore Independent Games World of Adventure Patches Game Publishers & Developers GameBoomers Store
Big Fish Games Homepage    
Topic Options
#137792 - 01/22/04 12:15 PM Game specs
Llewton Offline
Addicted Boomer

Registered: 06/27/03
Posts: 1800
Loc: Ardsley, New York
Many have been enquiring about what the game specs are so they will know whether their computers can handle the game before buying. None of the sites, Dreamcatcher included, has them. Can you enlighten us on this. Thanks.

Bill
_________________________
If the world didn't suck would we all fall off
Now playing Post Mortem, Midnight Nowhere and Still Life

Top
#137793 - 01/22/04 12:31 PM Re: Game specs
gatorlaw Offline
Adept Boomer

Registered: 11/01/99
Posts: 10312
I can answer this one - fresh off the "read me" file. laugh


Windows
_________________________




Top
#137794 - 01/22/04 01:39 PM Re: Game specs
MDAMLADY Offline
Addicted Boomer

Registered: 10/01/03
Posts: 1306
Loc: Gillespie, Il. USA
Good deal, I get to play it. Wheh! lol
_________________________
"So Many Games;So Little Time."

Now Playing: Sims 1 Always!!
Next adventure Please!

Top
#137795 - 01/22/04 02:03 PM Re: Game specs
Jenny100 Offline
GB Reviewer Glitches Moderator
Sonic Boomer

Registered: 10/24/00
Posts: 35367
Loc: southeast USA
[quote]Originally posted by gatorlaw:
[b]

Windows

Top
#137796 - 01/22/04 02:12 PM Re: Game specs
Philippe Gaude - Galilea Offline
Shy Boomer

Registered: 01/21/04
Posts: 70
Loc: Montreal
It's been tested on Athlon and Duron. Unfortunately I can't tell you about AMD K6.

Top
#137797 - 01/22/04 02:26 PM Re: Game specs
gatorlaw Offline
Adept Boomer

Registered: 11/01/99
Posts: 10312
That sounds reasonable. I am sure you test as many configs and systems as you have access to, but there isn't any way to guarantee a game will work on every possible system, graphic card and other setups.

I can say that so far I haven't encountered even a hick up with the game install or play.
_________________________




Top
#137798 - 01/22/04 03:25 PM Re: Game specs
girlgeek Offline
Addicted Boomer

Registered: 06/16/02
Posts: 1957
Loc: Kansas City, Missouri, USA
WOOHOO!!! I think my little Celeron can handle this one! I run Neverwinter Nights, Syberia, and Divine Divinity beautifully, and their specs were very similar.

Fortunately my graphics card (ATI Radeon 7000 32MB) and memory (192MB) EXCEED the reqs, so usually my little 366 Celeron can run games up to 500Mhz Pentium II without a hitch! Hopefully, the Pentium III thing won't snag me up this time. I've been waiting a LONG time for this game.
_________________________
PLAYING ON PC: World of Warcraft...nothing else...there is no need for ANY other game when you have THIS one to play!! LOL

Top
#137799 - 01/22/04 03:40 PM Re: Game specs
Philippe Gaude - Galilea Offline
Shy Boomer

Registered: 01/21/04
Posts: 70
Loc: Montreal
There's quite a lot of graphic options anyway, you will probably find one that suits your computer !

Top
#137800 - 01/22/04 03:52 PM Re: Game specs
Funktion Offline
Shy Boomer

Registered: 01/22/04
Posts: 23
Quote:
Originally posted by Jenny100:
Or is the StarForce problem still mainly with the AMD K6 and K62 and not the Athlon?
Jenny100,
It seems the game won't use StarForce copy protection: http://www.adventurecompanygames.com/tac...78178#Post81092

Top
#137801 - 01/23/04 12:59 AM Re: Game specs
housewife Offline
Addicted Boomer

Registered: 03/23/01
Posts: 3971
Loc: Brooklyn, New York
That is wonderful news Jenny100 that Jack the Ripper is does not have StarForce protection...

I am one of those people with AMD K-6 and until now the processor is not the problem it is the Starforce protection is the problem....I still have Black Mirror collecting Dust on my shelf, because can't get it to pass the Starforce protection part...anyway I pre-order Jack The Ripper and hoping that I am right about the StarForce protection being the problem...Once I get Jack the Ripper install or not, then I will know for sure what the problem is, whether is AMD processor or the Starforce...I am hoping I am right...crossing my fingers...

Liz
_________________________
Playing now: Still Life 2..Last Half of Darkness: Tomb of Zojir:

Top
#137802 - 01/23/04 04:25 PM Re: Game specs
Jenny100 Offline
GB Reviewer Glitches Moderator
Sonic Boomer

Registered: 10/24/00
Posts: 35367
Loc: southeast USA
Yes that is very good news.

I hope the game will also work on AMD K6 and K6-2,
since there are some of them that do meet and
exceed the 500 MHz requirement for processor speed.

Top


Who's Online
Key: Admin Global Mod Mod Staff  )
11 registered (traveler, kjos, Marian, oldbroad, Uncle Reg, Ewil02, Rushes, Agustin Cordes, shaunad, BrownEyedTigre), 74 Guests and 15 Spiders online.
Newest Members
maggieann, charlene, mikcik, Trishpatsy, sosiebear1
8520 Registered Users