GAMEBOOMERS provides you with all the latest PC adventure computer games information, forum, walkthroughs, reviews and news.

GB Reviews

Latest & Upcoming Adventure Games

GB Annual Game Lists

GB Interviews

BAAGS

GB @ acebook

About Us

Walkthroughs

free games galore

Game Publishers & Developers

World of Adventure

Patches

GB @ witter

GameBoomers Store

Big Fish Games Homepage
Topic Options
#851266 - 11/22/12 06:33 PM jigsaw
robert gray Offline
Addicted Boomer

Registered: 01/22/07
Posts: 1835
Loc: ottawa canada
Hello. i enjoyed doing the free online Daily Mail jigsaw puzzle every day until one day, it wouldn't load up. the only thing that changed was my monitor, which died. i didn't change the CPU. - strange! can you help please? robert.

Top
#851404 - 11/23/12 11:45 AM Re: jigsaw [Re: robert gray]
InlandAZ Offline
BAAG Specialist

Registered: 08/14/02
Posts: 7071
Loc: Arizona
If it's a new flat screen monitor, did you set the desktop to it's native resolution?

Top
#851413 - 11/23/12 12:38 PM Re: jigsaw [Re: InlandAZ]
robert gray Offline
Addicted Boomer

Registered: 01/22/07
Posts: 1835
Loc: ottawa canada
i will try that, thanks, InlandAZ. robert.

Top
#851428 - 11/23/12 01:45 PM Re: jigsaw [Re: robert gray]
robert gray Offline
Addicted Boomer

Registered: 01/22/07
Posts: 1835
Loc: ottawa canada
hi, i changed to native resolution but no effect. i still can't get the jigsaw to load. does Adobe Shockwave have anything to do with it? i tried to download Shockwave but it asked me questions about 32 or 64 bits i did not understand. please explain if yes, thanks, robert.


Edited by robert gray (11/23/12 04:02 PM)
Edit Reason: added more text

Top
#851468 - 11/23/12 04:33 PM Re: jigsaw [Re: robert gray]
Jenny100 Offline
GB Reviewer Glitches Moderator
Sonic Boomer

Registered: 10/24/00
Posts: 38226
Loc: southeast USA
Originally Posted By: robert gray
I tried to download Shockwave but it asked me questions about 32 or 64 bits

The "32 or 64 bits" it's asking about has to do with your operating system. Do you have a 32-bit version of Windows or a 64-bit version of Windows?

If you have XP, it will be 32-bit unless you went out of your way to buy a 64-bit XP and install it yourself.

For Vista and Windows 7, check the procedure here
http://www.computerhope.com/issues/ch001121.htm

Here's another way of getting to the same screen
http://www.hillca.com/2011/05/32or64/

Top
#851473 - 11/23/12 04:47 PM Re: jigsaw [Re: Jenny100]
robert gray Offline
Addicted Boomer

Registered: 01/22/07
Posts: 1835
Loc: ottawa canada
hi, i have a 64 bit system - now what? robert.

Top
#851476 - 11/23/12 04:59 PM Re: jigsaw [Re: robert gray]
Jenny100 Offline
GB Reviewer Glitches Moderator
Sonic Boomer

Registered: 10/24/00
Posts: 38226
Loc: southeast USA
You thought the puzzle might use Shockwave (and I think you may be right). So try installing the 64-bit version of Shockwave and see if the puzzle works afterwards.

If you want to test Shockwave alone, Adobe has a test page here
http://www.adobe.com/shockwave/welcome/

Top

Moderator:  Draclvr, Jenny100 

Who's Online
Key: Admin Global Mod Mod Staff  )
8 registered (BrownEyedTigre, samuel, Draclvr, deleterman, kazzmo, gymcandy1, michele rose, Sondi), 178 Guests and 15 Spiders online.
Newest Members
Georgia, Hispoiema, MorpheusDev, NDFan1994, OlderGamer12
8966 Registered Users