GAMEBOOMERS provides you with all the latest PC adventure computer games information, forum, walkthroughs, reviews and news.
GB Reviews Latest & Upcoming Adventure Games GB Annual Game Lists GB Interviews

BAAGS

GB @ acebook

GB @ witter

About Us
Walkthroughs free games galore Independent Games World of Adventure Patches Game Publishers & Developers GameBoomers Store
The Adventure Shop Big Fish Games Homepage
Page 2 of 3 < 1 2 3 >
Topic Options
#857279 - 12/18/12 02:55 PM Re: is it possible? [Re: Jenny100]
robert gray Offline
Addicted Boomer

Registered: 01/22/07
Posts: 1322
Loc: ottawa canada
i have downloaded the ATI driver software for the umpteenth time and each time i got the language screen but no 'next' prompt. i think i am destined to NEVER install the driver. robert.

Top
#857298 - 12/18/12 04:37 PM Re: is it possible? [Re: robert gray]
Starcom Offline
Settled Boomer

Registered: 03/17/04
Posts: 424
Loc: Ottawa
As you not being able to see the Next to prompt, this might be just a stab in the dark but worth a try since this happened to me several times, because of my Screen Resolutions default , many times I cannot see the Next or Accept or Print function because it is at the very bottom of the Screen and it is not visible, and the Only work around is to Right Click on the Taskbar, choose Properties and then choose Auto Hide the Taskbar, doing this would give me more Real estate on my screen and would allow me to see these hidden functions.

Best of luck and I hope you find a solution.

Top
#857349 - 12/18/12 08:45 PM Re: is it possible? [Re: Starcom]
robert gray Offline
Addicted Boomer

Registered: 01/22/07
Posts: 1322
Loc: ottawa canada
thanks, Starcom, i was able to access the 'next' button. robert.

Top
#857579 - 12/19/12 07:11 PM Re: is it possible? [Re: Jenny100]
robert gray Offline
Addicted Boomer

Registered: 01/22/07
Posts: 1322
Loc: ottawa canada
hi Jenny100. i got so fed up with the problem i experienced playing Syberia1 i so decided to unstall and try again. now Syberia1 will not re-install. it is the same disk i am using. what do i have to do to re-install in Win7? it used to be so easy with XP. robert.

Top
#857585 - 12/19/12 07:43 PM Re: is it possible? [Re: robert gray]
Jenny100 Offline
GB Reviewer Glitches Moderator
Sonic Boomer

Registered: 10/24/00
Posts: 34876
Loc: southeast USA
Have you tried using ccleaner to "Scan for Issues?"
http://www.piriform.com/ccleaner/tour/registry-cleaner

Ccleaner should be able to find and delete anything the game uninstall left behind.

Download from
http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard

Top
#857616 - 12/19/12 09:26 PM Re: is it possible? [Re: Jenny100]
robert gray Offline
Addicted Boomer

Registered: 01/22/07
Posts: 1322
Loc: ottawa canada
hi Jenny100. i downloaded and used Ccleaner. it did not work as used. now i'm stuck with a Syberia disk i cannot load. robert.

Top
#857617 - 12/19/12 09:32 PM Re: is it possible? [Re: robert gray]
Jenny100 Offline
GB Reviewer Glitches Moderator
Sonic Boomer

Registered: 10/24/00
Posts: 34876
Loc: southeast USA
Did you run Ccleaner more than once?
You have to run it and "fix issues" and rerun it until there are no more issues.

Also make sure the Syberia folder is deleted before you use Ccleaner. It probably installed to C:\Program Files (or C:\Program Files(x86) if you have 64-bit Windows) so look for it there. If it's there, delete it manually. It's probably in a subfolder of C:\Program Files that's named after the publisher -- possibly
C:\Program Files\Microids\Syberia

Top
#857621 - 12/19/12 10:00 PM Re: is it possible? [Re: robert gray]
Draclvr Offline
BAAG Specialist

Registered: 06/03/05
Posts: 9384
Loc: In my PC corner for the winter
Also, make sure you click on Registry and run CCleaner on the registry too. I've had bits of a programs left in the registry cause a reinstall to not work.
_________________________
Gardening is better than therapy. Plus you get tomatoes.

Top
#857625 - 12/19/12 10:26 PM Re: is it possible? [Re: robert gray]
Jenny100 Offline
GB Reviewer Glitches Moderator
Sonic Boomer

Registered: 10/24/00
Posts: 34876
Loc: southeast USA
Yes, as Draclvr says, make sure you're running the Registry cleaner which is marked "Registry." The thing that's marked "Cleaner" only clears temporary files, which won't do you any good. What keeps games from reinstalling is garbage left in the Registry, not temporary files.

Top
#857752 - 12/20/12 12:51 PM Re: is it possible? [Re: Jenny100]
robert gray Offline
Addicted Boomer

Registered: 01/22/07
Posts: 1322
Loc: ottawa canada
hi Jenny100. i don't see anything called 'registry'. how do i get to it? robert.

Top
#857754 - 12/20/12 01:08 PM Re: is it possible? [Re: robert gray]
Draclvr Offline
BAAG Specialist

Registered: 06/03/05
Posts: 9384
Loc: In my PC corner for the winter
Robert, when you open up CCleaner, there are 4 "icons" on the left. The top one is Cleaner, the next one is Registry, and the last two are Tools and Options. Click on the Registry one and run it.
_________________________
Gardening is better than therapy. Plus you get tomatoes.

Top
#857768 - 12/20/12 02:06 PM Re: is it possible? [Re: robert gray]
Jenny100 Offline
GB Reviewer Glitches Moderator
Sonic Boomer

Registered: 10/24/00
Posts: 34876
Loc: southeast USA
Look at the picture on the website I linked to above in Post #857585 (7 posts up from this one)
http://www.piriform.com/ccleaner/tour/registry-cleaner

See how the second icon down on the left is named "Registry?"

Top
#857826 - 12/20/12 07:19 PM Re: is it possible? [Re: Jenny100]
robert gray Offline
Addicted Boomer

Registered: 01/22/07
Posts: 1322
Loc: ottawa canada
hi Jenny100. hooray, i got Syberia to install again! now to start over but that's o.k. THANKS TO EVERYONE. robert.

Top
#857837 - 12/20/12 10:44 PM Re: is it possible? [Re: robert gray]
Draclvr Offline
BAAG Specialist

Registered: 06/03/05
Posts: 9384
Loc: In my PC corner for the winter
I'm curious, Robert... was the reason it worked because you ran CCleaner on the Registry?
_________________________
Gardening is better than therapy. Plus you get tomatoes.

Top
#857910 - 12/21/12 09:31 AM Re: is it possible? [Re: Draclvr]
robert gray Offline
Addicted Boomer

Registered: 01/22/07
Posts: 1322
Loc: ottawa canada
i think so, Draclvr. i followed your and Jenny100's steps after downloading Ccleaner. robert.

Top
Page 2 of 3 < 1 2 3 >

Moderator:  InlandAZ, Jenny100 

Who's Online
Key: Admin Global Mod Mod Staff  )
7 registered (chrissie, Haroula, cailyn, TJL, curly, bermag45, 1 invisible), 66 Guests and 16 Spiders online.
Newest Members
dorf, Wendy, SamCarterX, Challyn20, Poppysmom
8424 Registered Users