Help! No sound for You Tube!

Posted by: chrissie

Help! No sound for You Tube! - 10/05/13 10:18 AM

This has just happened since the last few days!

I can get sound on everything else but not on You Tube. Also I can't access Pagoda Games - it flashes on then off leaving me with a blank screen (still with a toolbar etc)
Posted by: Rushes

Re: Help! No sound for You Tube! - 10/05/13 10:22 AM

chrissie, that happened to me too, the other day. I couldn't work out what it was, until I checked the sound slider bar that appears just to the right of the play button on any vid. Somehow it had been slid over to the left (muted in effect) -- I hadn't touched it. It actually quirked like that on a couple of videos. woozy Seems to be ok now, though.

(Double check also that the speaker icon doesn't have a mute "x" next to it.)
Posted by: chrissie

Re: Help! No sound for You Tube! - 10/05/13 10:40 AM

Wow! that was quick Rushes! but thank you so much as moving the slider worked!

A lot of strange things seem to be going on on my PC at the mo EG:I mainly use Office Publisher 2007 but all of a sudden I've got Publisher 2010 icons next to them like it's snatching & I have to right-click to open up in my 'native' 2007 Publisher?
Posted by: Rushes

Re: Help! No sound for You Tube! - 10/05/13 10:48 AM

Glad that fixed the problem!

Not sure about Office Publisher. think But I'm sure someone else will know what's going on!
Posted by: MaG

Re: Help! No sound for You Tube! - 10/05/13 10:52 AM

Happened to me at about same time.
I checked, fiddled, screeched.
I played with the mute button, adjusted volume controls, plugged and unplugged, boot and reboot, did system restore, adjusted firewall, toggled Norton settings...

Then all of a sudden it blared --- since my volume was on full - scared me silly. eek
Posted by: Jenny100

Re: Help! No sound for You Tube! - 10/05/13 11:15 AM

Many people seem to be having this problem -- YouTube sound being muted by default. It happens both on Mac and PC.

Best I can tell is that the problem is caused by a Flash update. If you don't want YouTube muted by default, and if the problem keeps recurring, they say to uninstall and reinstall Flash, deleting certain files before reinstalling
http://forums.adobe.com/message/4041846#4041846
Posted by: chrissie

Re: Help! No sound for You Tube! - 10/05/13 11:25 AM

Thank you Jenny100 for the info!, it is also reassuring to know that it isn't only me experiencing this!
Posted by: sanford

Re: Help! No sound for You Tube! - 10/05/13 01:25 PM

I have experienced the same non-sound problem also, Chrissie. Now that I know the reason, it's easy enough to just move the slider to the right. Thanks for this heads-up, fellow Boomers
Sandy
Posted by: Mad

Re: Help! No sound for You Tube! - 10/06/13 10:12 AM

Yes !! Thanks for the tip. Thought it was something wrong at MY end !! laugh laugh laugh
Posted by: Winfrey

Re: Help! No sound for You Tube! - 10/06/13 10:14 AM

Happened to me too.