GAMEBOOMERS provides you with all the latest PC adventure computer games information, forum, walkthroughs, reviews and news.

GB Reviews

Latest & Upcoming Adventure Games

GB Annual Game Lists

GB Interviews

BAAGS

GB @ acebook

About Us

Walkthroughs

free games galore

Game Publishers & Developers

World of Adventure

Patches

GB @ witter

GameBoomers Store

Big Fish Games Homepage
Print Thread
Stasis #1139690
01/26/18 12:17 PM
01/26/18 12:17 PM
Joined: Aug 2003
Posts: 318
New Jersey
Billy the Kid 64 Offline OP
Settled Boomer
Billy the Kid 64  Offline OP
Settled Boomer

Joined: Aug 2003
Posts: 318
New Jersey
This game will not play in full screen.Have a new monitor 4k 28 inches would this stop it from full screen. All my other games are all ok in full screen. Is there anything I can do to correct this?


BILL
Re: Stasis [Re: Billy the Kid 64] #1139691
01/26/18 12:28 PM
01/26/18 12:28 PM
Joined: Jul 2000
Posts: 35,613
near Yosemite in California
Marian Online content
Global Moderator
Marian  Online Content
Global Moderator
Sonic Boomer

Joined: Jul 2000
Posts: 35,613
near Yosemite in California
I don't know if any of this applies to your situation, but I found some suggestions here.

Re: Stasis [Re: Billy the Kid 64] #1139962
01/29/18 02:27 PM
01/29/18 02:27 PM
Joined: Aug 2003
Posts: 318
New Jersey
Billy the Kid 64 Offline OP
Settled Boomer
Billy the Kid 64  Offline OP
Settled Boomer

Joined: Aug 2003
Posts: 318
New Jersey
I Have a new computer 16 gig ram intel I7 processer 1070 NVidia GeForce GTX 1070 graphics card witth 8 GB 7th generation. this should enough to run full screen


BILL
Re: Stasis [Re: Billy the Kid 64] #1139965
01/29/18 03:16 PM
01/29/18 03:16 PM
Joined: Oct 2000
Posts: 39,379
southeast USA
Jenny100 Offline
GB Reviewer Glitches Moderator
Jenny100  Offline
GB Reviewer Glitches Moderator
Sonic Boomer

Joined: Oct 2000
Posts: 39,379
southeast USA
The game uses 2D backgrounds.
Either your video card or your monitor will have to handle whether it displays "full screen" because the game doesn't seem to have that capability.

A high end card like the GeForce GTX 1070 should have drivers that allow settings for individual games, and the capability to scale a game with a fixed 1280x720 resolution to a 4k resolution.

It's from last year, but here's a description of what's in Nvidia Control Panel
https://us.download.nvidia.com/Windows/382.33/382.33-nvidia-control-panel-quick-start-guide.pdf

Re: Stasis [Re: Billy the Kid 64] #1140066
01/30/18 02:29 PM
01/30/18 02:29 PM
Joined: Aug 2003
Posts: 318
New Jersey
Billy the Kid 64 Offline OP
Settled Boomer
Billy the Kid 64  Offline OP
Settled Boomer

Joined: Aug 2003
Posts: 318
New Jersey
This is very strange.when I launch the game it is in upper left hand corner and running while the rest of the screen has my steam screen in back of it.It looks like the game is in front of the steam screen.even the mouse ikon go from one to another and changes when going from game to backround


BILL
Re: Stasis [Re: Billy the Kid 64] #1140067
01/30/18 02:51 PM
01/30/18 02:51 PM
Joined: Oct 2000
Posts: 39,379
southeast USA
Jenny100 Offline
GB Reviewer Glitches Moderator
Jenny100  Offline
GB Reviewer Glitches Moderator
Sonic Boomer

Joined: Oct 2000
Posts: 39,379
southeast USA
Assuming you have the same interface as described here
https://us.download.nvidia.com/Windows/382.33/382.33-nvidia-control-panel-quick-start-guide.pdf

What settingsdo you have under
" Desktop Size and Position - Windows Vista and later "

page 19 in the pdf


Since you don't mention the brand and model number of your monitor, I can't look up any information about whether it supports scaling or not.

Previous Thread
Index
Next Thread

Moderated by  Draclvr, Jenny100 

Who's Online Now
4 registered members (Marian, manxman, Starcom, LadyKestrel), 113 guests, and 16 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Staff, Mod
Newest Members
Gotfrid, u4me, Neeppo, TeeDee, PuppyPooh
9054 Registered Users
Powered by UBB.threads™