GAMEBOOMERS provides you with all the latest PC adventure computer games information, forum, walkthroughs, reviews and news.

GB Reviews

Latest & Upcoming Adventure Games

GB Annual Game Lists

GB Interviews

BAAGS

GB @ acebook

About Us

Walkthroughs

free games galore

Game Publishers & Developers

World of Adventure

Patches

GB @ witter

GameBoomers Store

Big Fish Games Homepage
Print Thread
Quick Time? #138174
05/05/04 01:35 PM
05/05/04 01:35 PM
Joined: Jul 2001
Posts: 11,505
Kirkwood, MO USA
flutist Offline OP
Adept Boomer
flutist  Offline OP
Adept Boomer

Joined: Jul 2001
Posts: 11,505
Kirkwood, MO USA
Is the PC version going to use Quick Time?
Please say no, I have major problems with it.
When is the PC version coming out?
Bets


Corgis fill your life with Joy, your heart with Love, and your soul with Sunshine.
Re: Quick Time? #138175
05/05/04 02:51 PM
05/05/04 02:51 PM
Joined: Apr 2001
Posts: 15,679
England
tigger Offline
Graduate Boomer
tigger  Offline
Graduate Boomer

Joined: Apr 2001
Posts: 15,679
England
Oh and will it be released in the UK, or will we have to buy from the US??

Hugs

Tig wave


A bounce a day keeps the doctor away!!
Playing Sims2, Sherlock, Phantom of Venice
Reading Storm Breaking
Re: Quick Time? #138176
05/05/04 06:21 PM
05/05/04 06:21 PM
Joined: Apr 2004
Posts: 52
Bowral,Australia
C
Cos Russo Offline
Shy Boomer
Cos Russo  Offline
Shy Boomer
C

Joined: Apr 2004
Posts: 52
Bowral,Australia
Yes, Alida PC version requires QuickTime. From tests so far, Alida is running beautifully with QuickTime under Windows 98,2000,ME,XP. What problems have you had with QuickTime, Bets?

Re: Quick Time? #138177
05/05/04 06:22 PM
05/05/04 06:22 PM
Joined: Apr 2004
Posts: 52
Bowral,Australia
C
Cos Russo Offline
Shy Boomer
Cos Russo  Offline
Shy Boomer
C

Joined: Apr 2004
Posts: 52
Bowral,Australia
The PC version will be available in Europe as well.

Re: Quick Time? #138178
05/06/04 02:06 PM
05/06/04 02:06 PM
Joined: Jul 2001
Posts: 11,505
Kirkwood, MO USA
flutist Offline OP
Adept Boomer
flutist  Offline OP
Adept Boomer

Joined: Jul 2001
Posts: 11,505
Kirkwood, MO USA
I can not load a new version of Quick Time. I tried deleting it and no go. It tells me there is an application using it and there isn't. I've had posts on this sometime back and nothing has worked. So I have given up on it and just don't play the games that require QT.
Bets


Corgis fill your life with Joy, your heart with Love, and your soul with Sunshine.
Re: Quick Time? #138179
05/06/04 06:43 PM
05/06/04 06:43 PM
Joined: Apr 2004
Posts: 52
Bowral,Australia
C
Cos Russo Offline
Shy Boomer
Cos Russo  Offline
Shy Boomer
C

Joined: Apr 2004
Posts: 52
Bowral,Australia
What is your PC system, Bets? (Model,speed,ram,Windows version,Quicktime version etc) Have you tried getting Quicktime to uninstall itself? (in the taskbar, select Start > All Programs > QuickTime > Uninstall QuickTime)

Re: Quick Time? #138180
05/07/04 08:53 AM
05/07/04 08:53 AM
Joined: Jul 2001
Posts: 11,505
Kirkwood, MO USA
flutist Offline OP
Adept Boomer
flutist  Offline OP
Adept Boomer

Joined: Jul 2001
Posts: 11,505
Kirkwood, MO USA
I have a Dell 8200 1.8 gig speed with WinXP, 256 Ram, QT version 3.02
I tried everything to delete it but I always get the same message, an application is running.
If you know of anything I can do to remedy this, feel free to e-mail me through GB.
Bets


Corgis fill your life with Joy, your heart with Love, and your soul with Sunshine.
Re: Quick Time? #138181
05/07/04 01:48 PM
05/07/04 01:48 PM
Joined: Oct 2003
Posts: 9,942
The Garden State
LadyKestrel Offline
BAAG Specialist
LadyKestrel  Offline
BAAG Specialist

Joined: Oct 2003
Posts: 9,942
The Garden State
Bets,
Could QT be running some of your basic computer systems in some way?


Sometimes I think I really have my life together, and then I realize my underwear is inside out.
Re: Quick Time? #138182
05/07/04 01:56 PM
05/07/04 01:56 PM
Joined: Jul 2001
Posts: 11,505
Kirkwood, MO USA
flutist Offline OP
Adept Boomer
flutist  Offline OP
Adept Boomer

Joined: Jul 2001
Posts: 11,505
Kirkwood, MO USA
Don't know. Do I do a ctr,alt,del to see what is running?
Bets


Corgis fill your life with Joy, your heart with Love, and your soul with Sunshine.
Re: Quick Time? #138183
05/07/04 10:39 PM
05/07/04 10:39 PM
Joined: Oct 2000
Posts: 39,395
southeast USA
Jenny100 Offline
GB Reviewer Glitches Moderator
Jenny100  Offline
GB Reviewer Glitches Moderator
Sonic Boomer

Joined: Oct 2000
Posts: 39,395
southeast USA
I wonder if you don't have some cross-linkage in your registry that is causing the problem. Have you tried a registry cleaner?

Re: Quick Time? #138184
05/08/04 12:50 AM
05/08/04 12:50 AM
Joined: Sep 2002
Posts: 13,701
Virginia
Jema Offline
Adept Boomer
Jema  Offline
Adept Boomer

Joined: Sep 2002
Posts: 13,701
Virginia
Bets,

Do you still have the option to uninstall QuickTime via Control Panel > Add/Remove Programs? If so, try this:

1. Open Control Panel.
2. Select Add/Remove Programs.
3. When the window with the list of programs available to uninstall comes up, before selecting QuickTime to uninstall, close Control Panel by clicking on the X in the upper right corner of its window.
4. Then select QuickTime from the list of programs.
5. Click on "Uninstall everything" (or however that option is worded in XP).
6. If you're asked to reboot, do so.
7. Run Windows Registry Cleanup Tool (RegClean.exe) as many times as necessary until it says it found no errors.
8. Reboot.

If XP doesn't install RegClean.exe, it may still be available on Microsoft's download site.

wave Jema


Wouldn't that jar your mustard!
Previous Thread
Index
Next Thread

Who's Online Now
4 registered members (BrownEyedTigre, ergggo, Draclvr, SCOTTY), 220 guests, and 10 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Staff, Mod
Newest Members
Gotfrid, u4me, Neeppo, TeeDee, PuppyPooh
9054 Registered Users
Powered by UBB.threads™