GAMEBOOMERS provides you with all the latest PC adventure computer games information, forum, walkthroughs, reviews and news.
GB Reviews Latest & Upcoming Adventure Games GB Annual Game Lists GB Interviews

BAAGS

GB @ acebook

GB @ witter

About Us
Walkthroughs free games galore Independent Games World of Adventure Patches Game Publishers & Developers GameBoomers Store
Big Fish Games Homepage    
Page 2 of 3 < 1 2 3 >
Topic Options
#874355 - 03/17/13 11:10 AM Re: viva media site [Re: family]
family Offline
Addicted Boomer

Registered: 06/16/10
Posts: 1572
Loc: georgia
i cannot get it using firefox,, i get a white screen, and now i cannot get on that link jenny posted.


Edited by family (03/17/13 11:19 AM)

Top
#874366 - 03/17/13 11:33 AM Re: viva media site [Re: family]
MaG Offline
Administrator
Sonic Boomer

Registered: 12/28/99
Posts: 65804
I got Jenny's link on firefox.

Top
#874367 - 03/17/13 11:37 AM Re: viva media site [Re: family]
Jenny100 Offline
GB Reviewer Glitches Moderator
Sonic Boomer

Registered: 10/24/00
Posts: 35291
Loc: southeast USA
If you have no software firewall that could be blocking the site, I think the problem may be with your Internet Service Provider's routing. You'll have to call them up if the problem is on their end.

The problem could also be on Viva-Media's side if they blocked a range of addresses for security reasons (such as someone launching a denial of service attack using that range of addresses).

So you could also try contacting Viva-Media about the problem, though I don't know how quickly they respond to emails. You can try emailing using the email address in the profile of the Viva-Media representative who posted earlier in this thread.

To test if your IP address is mistakenly being blocked, you could try accessing the Viva-Media website with the TOR browser, which changes your IP number. But TOR browser is VERY VERY slow so even if you do get through, it's not something you'd want to continue to use. https://www.torproject.org/

Top
#874377 - 03/17/13 12:07 PM Re: viva media site [Re: family]
family Offline
Addicted Boomer

Registered: 06/16/10
Posts: 1572
Loc: georgia
okay i will try that, but i went on spintop games, foodnetwork, got the number for domino's pizza, order pasta, and thin crust pizza, and went on mystery manor, all with no problem.

Top
#874387 - 03/17/13 12:36 PM Re: viva media site [Re: family]
Jenny100 Offline
GB Reviewer Glitches Moderator
Sonic Boomer

Registered: 10/24/00
Posts: 35291
Loc: southeast USA
Which is why it's probably Viva-Media's problem.
But they should be concerned if their customers can't get to their website.

Just out of curiosity, can you get to ***Google's cache of the viva-media.com website***?

That would be quicker to check than installing TOR.

Top
#874415 - 03/17/13 03:09 PM Re: viva media site [Re: family]
family Offline
Addicted Boomer

Registered: 06/16/10
Posts: 1572
Loc: georgia
no, and sorry i haven't try the tor yet, i am nursing a bad cold, but i will.

Top
#874421 - 03/17/13 03:27 PM Re: viva media site [Re: family]
Jenny100 Offline
GB Reviewer Glitches Moderator
Sonic Boomer

Registered: 10/24/00
Posts: 35291
Loc: southeast USA
If you check the ***link for Google's cache of the viva-media.com website***, it should give you the same answer as trying to access it using TOR browser. As long as you can access Google, you should be able to access Google's cache of the Viva Media webpage -- even if you're blocked from accessing www.viva-media.com

Top
#874451 - 03/17/13 07:18 PM Re: viva media site [Re: family]
family Offline
Addicted Boomer

Registered: 06/16/10
Posts: 1572
Loc: georgia
no all i get now is This webpage is not available.

Top
#874488 - 03/17/13 10:49 PM Re: viva media site [Re: family]
Jenny100 Offline
GB Reviewer Glitches Moderator
Sonic Boomer

Registered: 10/24/00
Posts: 35291
Loc: southeast USA
I wonder if Marian and Uncle Reg are able to get ***the Google cache page for Viva Media*** to load.

Top
#874489 - 03/17/13 10:50 PM Re: viva media site [Re: Jenny100]
Marian Offline
Moderator
Graduate Boomer

Registered: 07/04/00
Posts: 19827
Loc: near Yosemite in California
It was unsuccessful for me too, Jenny. wave

Top
#874503 - 03/17/13 11:36 PM Re: viva media site [Re: family]
Jenny100 Offline
GB Reviewer Glitches Moderator
Sonic Boomer

Registered: 10/24/00
Posts: 35291
Loc: southeast USA
It seems like it must be something to do with the way they have their website coded then. But if that's the case, it's strange more people aren't having the problem.

Top
#874510 - 03/18/13 12:25 AM Re: viva media site [Re: Jenny100]
Uncle Reg Offline
Settled Boomer

Registered: 07/10/05
Posts: 371
Loc: Virginia Beach, VA

Thanks for the info on DNS, Jenny. I can't get that Google cache page either; but up in the upper right corner of the Google page is a link that says Text-only version. the text-only page does load, but none of the links on the text-only page will load, and at the top of the text-only page it says:

JavaScript seems to be disabled in your browser.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

That might have something to do with the problem. A few months ago I uninstalled Java from Programs and Features (Win7's version of the old Add-Remove Programs), although I did not disable Javascript in my browser. I was led to believe that Java and Javascript were two different entities. In the few months that it's been uninstalled, I have not seen any other pages that refused to load.


Top
#874588 - 03/18/13 09:29 AM Re: viva media site [Re: family]
family Offline
Addicted Boomer

Registered: 06/16/10
Posts: 1572
Loc: georgia
does this mean i have to uninstall java to get to viva media.

Top
#874591 - 03/18/13 09:41 AM Re: viva media site [Re: family]
Jenny100 Offline
GB Reviewer Glitches Moderator
Sonic Boomer

Registered: 10/24/00
Posts: 35291
Loc: southeast USA
I don't think the problem is due to JavaScript. When I disable JavaScript in my browser, most of the page still loads. Here's a screenshot
http://img254.imageshack.us/img254/9012/picture1rhe.png

So there's those 3 squares instead of the picture that's supposed to be there (the picture requires JavaScript). Other links on the page work fine.

I don't know if Java is used on the site, but JavaScript doesn't seem to be used for anything critical.

Top
#874605 - 03/18/13 10:56 AM Re: viva media site [Re: Jenny100]
Marian Offline
Moderator
Graduate Boomer

Registered: 07/04/00
Posts: 19827
Loc: near Yosemite in California
I have JavaScript enabled; I agree that this doesn't appear to be the problem. wave

Top
Page 2 of 3 < 1 2 3 >

Moderator:  InlandAZ, Jenny100 

Who's Online
Key: Admin Global Mod Mod Staff  )
10 registered (Re, Barb, Lex, Draclvr, kjos, Pandora, stevefox, manxman, Kootsie, OrleansBelle), 63 Guests and 9 Spiders online.
Newest Members
keonie, cattitude, Jerrnej, greacia, Jason_Encore
8507 Registered Users