GAMEBOOMERS provides you with all the latest PC adventure computer games information, forum, walkthroughs, reviews and news.

GB Reviews

Latest & Upcoming Adventure Games

GB Annual Game Lists

GB Interviews

BAAGS

GB @ acebook

About Us

Walkthroughs

free games galore

Game Publishers & Developers

World of Adventure

Patches

GB @ witter

GameBoomers Store

Print Thread
Question on Two Worlds 2 #1084816
10/05/16 04:56 PM
10/05/16 04:56 PM
Joined: Apr 2000
Posts: 3,779
Lost in the Arizona Desert
oldman Offline OP
Addicted Boomer
oldman  Offline OP
Addicted Boomer

Joined: Apr 2000
Posts: 3,779
Lost in the Arizona Desert
Hi All,
If anyone is familiar with this game maybe I could get some help.

I have a Personal Teleport Platform, which is supposed to act as a teleport that you can drop and come back to. This is not the Teleport Stone.

I've read on line that all you have to do is drop the Platform and you can then teleport back to it from any teleport.

The trouble is that I have dropped the Platform and then gone to another teleport and it doesn't show up on the teleport map. In other words I can't get the thing to work.

Does anyone know what I am doing wrong? Is there some special way to drop the Platform? I just can't find the answer.


You laugh because I'm different
I laugh because you're all the same

Of all the things I've lost, I miss my mind the most.

John
Re: Question on Two Worlds 2 [Re: oldman] #1084826
10/05/16 09:24 PM
10/05/16 09:24 PM
Joined: Apr 2004
Posts: 48,792
Alabama
looney4labs Offline
Moderator
looney4labs  Offline
Moderator
Sonic Boomer

Joined: Apr 2004
Posts: 48,792
Alabama
Oldman, the only thing I found said it can't be used inside. I'm sure you read that also though. luck


"Dogs are not our whole life, but they make our lives whole."
-Roger Caras
Re: Question on Two Worlds 2 [Re: oldman] #1084893
10/06/16 11:14 AM
10/06/16 11:14 AM
Joined: Jun 1999
Posts: 5,825
California
Pokey Offline
BAAG Specialist
Pokey  Offline
BAAG Specialist

Joined: Jun 1999
Posts: 5,825
California
If you used the platform to get to a teleport, then it must be working. Did you try scrolling out on the map? It has been a long time since I played the game, so I don't remember using them.

Re: Question on Two Worlds 2 [Re: oldman] #1084926
10/06/16 04:40 PM
10/06/16 04:40 PM
Joined: Mar 2006
Posts: 102
Longueuil Qc
J
Jacline Offline
Settled Boomer
Jacline  Offline
Settled Boomer
J

Joined: Mar 2006
Posts: 102
Longueuil Qc
I have that game on my pc. Have not played it in a long time. Opened it, I am in New Ashos. Went out of town, dropped the personal stone. I can use it to go in town, but like you, I cannot use it to go back. According to Google there should be a flashing pink dot where I left the stone! I remember that dot from a previous game so I am very confused!!!!What are we doing wrong??? I googled all kinds of questions, the answer is not coming up. I do not like problems with no answer: I will keep looking!!!

Re: Question on Two Worlds 2 [Re: oldman] #1084961
10/07/16 01:56 AM
10/07/16 01:56 AM
Joined: Apr 2000
Posts: 3,779
Lost in the Arizona Desert
oldman Offline OP
Addicted Boomer
oldman  Offline OP
Addicted Boomer

Joined: Apr 2000
Posts: 3,779
Lost in the Arizona Desert
I finally figured out what I was doing wrong. I was right clicking on the Platform in inventory to drop it when what you're supposed to do is left click on the stone and it automatically drops. Then it shows up as a teleport on the map. Sometimes picking it back up can be tricky but that was my problem.

Thanks for the assistance.


You laugh because I'm different
I laugh because you're all the same

Of all the things I've lost, I miss my mind the most.

John
Re: Question on Two Worlds 2 [Re: oldman] #1085009
10/07/16 11:10 AM
10/07/16 11:10 AM
Joined: Mar 2006
Posts: 102
Longueuil Qc
J
Jacline Offline
Settled Boomer
Jacline  Offline
Settled Boomer
J

Joined: Mar 2006
Posts: 102
Longueuil Qc
You are right, John, it works! I quess Google mixed up the games and talked about a flashing pink spot from the first 2 Worlds. As I have not played the game in a long time I could not see the difference. Sorry about misleading you!

Re: Question on Two Worlds 2 [Re: oldman] #1085091
10/07/16 07:10 PM
10/07/16 07:10 PM
Joined: Apr 2004
Posts: 48,792
Alabama
looney4labs Offline
Moderator
looney4labs  Offline
Moderator
Sonic Boomer

Joined: Apr 2004
Posts: 48,792
Alabama
Oldman, so glad you figured it out!

I'm with you, Jacline...hate unsolved problems wave


"Dogs are not our whole life, but they make our lives whole."
-Roger Caras
Re: Question on Two Worlds 2 [Re: oldman] #1085094
10/07/16 07:44 PM
10/07/16 07:44 PM
Joined: Feb 2004
Posts: 6,786
Hogwarts
Trail_Mystic Offline
Dragon Breath - Darkside Moderator
Trail_Mystic  Offline
Dragon Breath - Darkside Moderator
BAAG Specialist

Joined: Feb 2004
Posts: 6,786
Hogwarts
Originally Posted By: oldman
I finally figured out what I was doing wrong. I was right clicking on the Platform in inventory to drop it when what you're supposed to do is left click on the stone and it automatically drops. Then it shows up as a teleport on the map. Sometimes picking it back up can be tricky but that was my problem.

Thanks for the assistance.


Awesome, thanks for the update oldman! thumbsup


“Sorrow has a human heart...”

Nightwish
Previous Thread
Index
Next Thread

Moderated by  looney4labs, Trail_Mystic 

Who's Online Now
3 registered members (hagatha, BrownEyedTigre, 1 invisible), 67 guests, and 14 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Staff, Mod
Newest Members
Class1, deepgames, Dexter, omateos, Nucas
9250 Registered Users
Powered by UBB.threads™