GAMEBOOMERS provides you with all the latest PC adventure computer games information, forum, walkthroughs, reviews and news.

GB Reviews

Latest & Upcoming Adventure Games

GB Annual Game Lists

GB Interviews

BAAGS

GB @ acebook

About Us

Walkthroughs

free games galore

Game Publishers & Developers

World of Adventure

Patches

GB @ witter

GameBoomers Store

Print Thread
Need help installing GK2 on Win 7 #812794
06/02/12 10:14 AM
06/02/12 10:14 AM
Joined: Sep 2002
Posts: 3,798
Sweden
Drizzt Offline OP
Addicted Boomer
Drizzt  Offline OP
Addicted Boomer

Joined: Sep 2002
Posts: 3,798
Sweden
Hi, everyone

I am trying to use the installer on this page

http://www.sierrahelp.com/Patches-Updates/Patches-Updates-Games/GabrielKnightSeriesUpdates.html

To get GK2 running on Win 7 (64-bit). However, I just get a "not found. Please reinstall" when I try the game. I have re-installed it, but no help there. All the other sierra installers have worked fine, though.

Has anyone had the same problem?


Are they dead? Yes. Unlike you they have but one life...and they wasted it for your sake!
Re: Need help installing GK2 on Win 7 [Re: Drizzt] #812812
06/02/12 11:47 AM
06/02/12 11:47 AM
Joined: Aug 2002
Posts: 7,254
Arizona
InlandAZ Offline
BAAG Specialist
InlandAZ  Offline
BAAG Specialist

Joined: Aug 2002
Posts: 7,254
Arizona
The only installer I see that will run under Windows 7 (64 Bit) is the DOSBox installer - is that the one you're using?

Re: Need help installing GK2 on Win 7 [Re: Drizzt] #812844
06/02/12 04:35 PM
06/02/12 04:35 PM
Joined: Sep 2002
Posts: 3,798
Sweden
Drizzt Offline OP
Addicted Boomer
Drizzt  Offline OP
Addicted Boomer

Joined: Sep 2002
Posts: 3,798
Sweden
Yup, that's the one.


Are they dead? Yes. Unlike you they have but one life...and they wasted it for your sake!
Re: Need help installing GK2 on Win 7 [Re: Drizzt] #812863
06/02/12 06:32 PM
06/02/12 06:32 PM
Joined: Aug 2002
Posts: 7,254
Arizona
InlandAZ Offline
BAAG Specialist
InlandAZ  Offline
BAAG Specialist

Joined: Aug 2002
Posts: 7,254
Arizona
I haven't used the installer, but DOSBox requires that you're in the games install folder/directory. What do you see if you type DIR in the Command Prompt?

Re: Need help installing GK2 on Win 7 [Re: Drizzt] #812947
06/03/12 02:59 AM
06/03/12 02:59 AM
Joined: Sep 2002
Posts: 3,798
Sweden
Drizzt Offline OP
Addicted Boomer
Drizzt  Offline OP
Addicted Boomer

Joined: Sep 2002
Posts: 3,798
Sweden
Well, all the files are where they should be. It seems as if the installer mounts the correct directory. Also, the installer is a custom one which creates a windows executable, which in turn runs through DosBox.

If I try to run it through dosbox itself, I get an error where I can only "restore" or "quit" at the menu, and no sound. There is a patch that should help with this, but it didn't help me. frown

Last edited by Drizzt; 06/03/12 04:22 PM.

Are they dead? Yes. Unlike you they have but one life...and they wasted it for your sake!
Previous Thread
Index
Next Thread

Moderated by  Draclvr 

Who's Online Now
0 registered members (), 25 guests, and 6 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Staff, Mod
Newest Members
kamasutra7192, skeywester, TeamDissonant, JBTruth, sadmaskparty
9296 Registered Users
Powered by UBB.threads™